Liječenje prostatitisa

na prirodan način

 • Bez
  boli
 • Bez
  operacija
 • Bez rektalne
  masaže

Naručiti sada
s popustom

100$20$

Do kraja promocije:

00
14
36

Neugodna bolest – mnoge posljedice

Prostatitis je jedna od bolesti koja zahtijeva pomnu pažnju. Ako ne započnete liječenje na vrijeme, postoji rizik od ozbiljnih komplikacija.

Najčešći su:

 • Nemoć

 • Neplodnost

 • Adenom prostate

 • Urinarna inkontinencija

 • Kronična bol u zdjelici

 • Rak prostate

Konzervativne metode za liječenje prostatitisa

Rektalna masaža

Postupak ručne masaže prostate. Većina muškaraca ovaj tretman smatra bolnim i ponižavajućim.

Može pomoći u ranim fazama bolesti.

Cijena: od 60000 din.

Lijekovi

Lijekovi zahtijevaju pažljiv odabir lijeka. Mnogi imaju izuzetno neugodne nuspojave.

Moglo bi vam pomoći ako pronađete savršen alat.

Cijena: od 40000 din.

Operacija

Ne daje 100% jamstvo oporavka. Česti slučajevi postoperativnih komplikacija i recidiva (ponavljanje simptoma prostatitisa).

Može pomoći samo u 25% slučajeva.

Cijena: od 1000000 KN.

Narodne metode

Postoji visok rizik od nanošenja štete vašem tijelu i pogoršanja stanja prostate. Učinak alternativnih metoda liječenja nije klinički dokazan.

Može pomoći u prevenciji bolesti.

Cijena: od 5000 KN.

Prostaline – pomoći će svima

Potpuno vraća zdravlje muškaraca i ublažava simptome prostatitisa:

 • ublažava bol prilikom mokrenja

 • smanjuje potrebu za nuždom, uključujući noću

 • povećava seksualne performanse

 • smanjuje rizik od razvoja tumora

 • sprečava ponavljanje bolesti

 • sprečava ponovnu pojavu bolesti

Moć prirode u svakoj komponenti

Afrička šljiva

Ublažava oticanje i upalu prostate, odgađa razvoj aseptične upale, sprječava prekomjerni rast fibroblasta u prostati, sprječava stvaranje tumorskog tkiva.

Likopen

Bori se protiv svih čimbenika muškog spolnog starenja. Antioksidans, sprečava rast i migraciju tumorskog tkiva, smanjuje rizik od razvoja karcinoma prostate.

Sabal palma

Potiče funkciju hormonskog sustava u proizvodnji testosterona. Jača potenciju. Sprječava stvaranje vlaknastog tkiva.

Sjemenke bundeve

Vraćaju mehanizam erekcije i jačaju imunološki sustav. Sprječavaju razvoj upale prostate, uklanjaju stagnaciju u mokraćnom sustavu.

Mišljenje stručnjaka

Prostatitis čovjeku pruža brojne neugodnosti: osjećaj pečenja prilikom mokrenja, oštra bol u stidnim mjestima, česti nagon za nuždom. Nedostatak liječenja ove bolesti dovodi do raka prostate, impotencije i neplodnosti.

U praksi se prostatitis može izliječiti na tri načina: 1) operacija dugotrajnom rehabilitacijom i mogućim relapsom; 2) uzimanje antibiotika koji imaju mnogo nuspojava i ne djeluju uvijek; 3) nedavno razvijeni prirodni lijek Prostaline.

Preporučujem Prostaline svim pacijentima. Nema nuspojava i bori se protiv bolesti čak i u najtežem obliku. Ovaj lijek opskrbljuje čovjekovo tijelo svim potrebnim vitaminima i elementima u tragovima za borbu protiv upale prostate..

Recenzije o Prostaline

Pavle, 41 godina/span>

Više od godinu dana akutni bolovi u donjem dijelu trbuha zabrinjavali su, a zatim su počeli groznicu i peći u međici. Antibiotici koje je propisao liječnik imali su kratkotrajni učinak. Masaže također. Čim sam počeo uzimati Prostaline., Odmah su se pojavili nagovještaji oporavka: prestao sam trčati u WC, nestali su stalni bolovi i poboljšala se potencija. Nakon tečaja prostatitisa ostala su samo sjećanja.

Bogdan, 55 godina

Prostatitis nije samo bolest, već čitav niz ograničenja i patnji. Prvo, česta potreba za nuždom ne dopušta vam da odete daleko od kuće. A bol pri odlasku na zahod čak je i teško opisati. U početku sam pokušavao liječiti kod kuće - nije išlo, osim što je postalo gore. O Prostaline sam saznao na forumu. Počeo sam ga uzimati i odmah sam se počeo oporavljati. Bio je potreban samo jedan tečaj da biste se riješili prostatitisa! Bez operacija ili masaža.

Jovan, 32 godina

S prostatitisom sam se suočio u 30. godini. Bila sam jako iznenađena, mislila sam da se ova priča tiče samo starijih ljudi. Jednom sam rekao prijatelju za svoj problem. Ispostavilo se da se i on suočio s takvim problemom, uspješno ga se riješio i savjetovao Prostaline. Nakon dva tjedna uzimanja, ponovno sam se osjećala sjajno, kao da se ništa nije dogodilo. U jednom je toku nestao prostatitis. Preporučujem ovaj lijek.

Milica, 46 godina

Moj muž je dugo bolovao od prostatitisa. Više nisam mogla gledati njegovu patnju i počela sam sam proučavati ovu temu na Internetu. Jednom sam naišla na recenzije lijeka Prostaline. Ljudi pišu o svom oporavku uz njegovu pomoć, pa čak i oni koji su imali vrlo napredne slučajeve. Nadahnuta, uvjerila sam svog muža da isproba ovaj lijek, iako više nije vjerovao u pozitivan rezultat. A što vi mislite, sad je moj muž apsolutno zdrav! :)

MOLIM VAS,
OBRATITE PAŽNJU!

Broj Prostaline paketa potrebnih za željeni rezultat, određuje se pojedinačno i u nekim se slučajevima može povećati.

Liječenje prostatitisa

na prirodan način

 • Bez
  boli
 • Bez
  operacija
 • Bez rektalne
  masaže

Naručiti sada
s popustom

100$20$

Do kraja promocije:

00
14
36